Navigációs menü segédlet Fő Navigációs menü Fő tartalom Lábléc menü
2024.05.13.

Fűtőműlátogatás a Móravárosi Szakközépiskola tanulói részvételével

2024. Május 8-án a Szegedi Távfűtő Kft. és a Móravárosi Szakközépiskola partnerségének keretében egy fűtőműlátogatást szerveztünk a szakközépiskola fiatal épületgépész diákjai számára. A látogatás célja az volt, hogy a diákok közelebbről megismerjék a távfűtés működését és a mögötte rejlő technológiát, valamint betekintést nyerjenek a szakma mindennapjaiba.

A Szegedi Távfűtő Kft. elkötelezett a jövő szakembereinek támogatásában és az oktatási intézményekkel való együttműködésben, hiszen a szakmai tudás átadása és az iparág megismertetése nélkülözhetetlen a jövő generációinak fejlődéséhez.

Az esemény remek lehetőséget kínált arra, hogy a fiatalok találkozzanak a szakemberekkel, és első kézből halljanak a távfűtési szektorban rejlő karrierlehetőségekről. Dr. Medgyes Tamás egy előadás kereten belül beszélt Európa egyik legnagyobb geotermikus rendszeréről, a Szegedi Távfűtő Kft. legújabb projektjeiről és a cég általános működéséről. Az előadást követően dr. Bozsó Gábor vezette körbe a csapatot a fűtőműben és válaszolt készségesen az érdeklődő fiatalok kérdéseire.

A Móravárosi Szakközépiskola diákjai nagy érdeklődést mutattak a látogatás iránt, és pozitív tapasztalatokkal gazdagodva tértek vissza az iskolájukba. Reméljük, hogy a diákok számára ez a látogatás inspiráló és hasznos volt, és bízunk benne, hogy a jövőben még több hasonló együttműködést tudunk kialakítani.